Nu drar vi igång höstterminen 2024!

Hoppas ni haft en härlig sommar allihopa! Nu är det dags för oss i Hedesunda Sångare att dra igång höstterminens övningar igen. Onsdag den 28:e augusti dundrar vi igång som vanligt i Missionskyrkan klockan 19:00 i Hedesunda. Sen övar vi varannan (udda) vecka framöver!

Som vanligt så här i början på terminen är vi alltid intresserad av nya sångare. Har du eller nån du känner funderat på att testa körsång eller kanske blev det en paus sen den där läskiga pandemin härjade runt? Varför inte börja sjunga med oss i höst! Hör av er till vår eminenta körledare Erik Wiklund Jr (erik.wiklund@wowmusic.se) så bokar vi in en provsjungning!

Vi är ju en blandad kör och ser därför gärna förstärkning i samtliga stämmor så är du bas, tenor, alt eller sopran så är du mer än välkommen till oss. Mer om vår kör finns ju här på hemsidan – Om oss och en del från våra övningar och konserter finns ju också på vår youtube-kanal som du hittar om du klickar här.

Kan lova du kommer få roligt tillsammans med oss!

För att så många som möjligt ska se detta och kanske nappa på att bli sångare tillsammans med oss blir vi jätteglada om du som ser detta gillar detta inlägg och delar på dina sociala medier eller skickar till nån du tror skulle passa fint in!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.